Latarka diodowa Fenix HP16R czołówkaLatarka diodowa Fenix HP16R czołówka
  • -46,00 zł
  • Nowy
393,00 zł439,00 zł
Przegląd (0)
M-Tac Kamizelka Cuirass FAST QRS XL Gen.IIM-Tac Kamizelka Cuirass FAST QRS XL Gen.II
  • -11,00 zł
  • Nowy
947,00 zł958,00 zł
Przegląd (0)
M-Tac Mata do siedzenia z pasemM-Tac Mata do siedzenia z pasem
  • -6,00 zł
  • Nowy
118,00 zł124,00 zł
Przegląd (0)
M-Tac Organizer Admin Large EliteM-Tac Organizer Admin Large Elite
  • Nowy
163,00 zł
Przegląd (0)
M-Tac kubek termiczny z pokrywą 280 Ml M-Tac kubek termiczny z pokrywą 280 Ml
  • Nowy
30,00 zł
Przegląd (0)
  • Nowy
Książka „Wyrób konserw w słoikach i puszkach. Dziczyzna i 170 nowych przepisów" cz. 2  Krzysztof Leśniewski
Książka „Wyrób konserw w słoikach i puszkach. Dziczyzna i 170 nowych przepisów" cz. 2  Krzysztof Leśniewski

Książka „Wyrób konserw w słoikach i puszkach. Dziczyzna i 170 nowych przepisów" cz. 2 Krzysztof Leśniewski

Przegląd (0)
64,99 zł
Ilość :
Napisz swoją recenzję

Znalazłeś taniej ? napisz do nas.

  • Raty 0% RSSO 0%Raty 0% RSSO 0%
  • Bezpieczne płatności Przelewy24 Bezpieczne płatności Przelewy24
  • Darmowa wysyłka dla zamówień od 399 złDarmowa wysyłka dla zamówień od 399 zł
  • Możliwość zwrotu w ciągu 14 dniMożliwość zwrotu w ciągu 14 dni

Książka "Wyrób konserw w słoikach i puszkach. Dziczyzna i 170 nowych przepisów" autorstwa Krzysztofa Leśniewskiego to druga odsłona poradnika na temat domowego przetwórstwa, która skutecznie wprowadza w świat przedłużania trwałości żywności.

Książka "Wyrób konserw w słoikach i puszkach. Dziczyzna i 170 nowych przepisów" – pozycja nie tylko dla preppersów

Tym razem autor szczegółowo omawia przetwarzanie dziczyzny, ale nie pomija również innych kulinarnych smakołyków. Można tu znaleźć przepisy na takie dania jak gęsie pipki, gulasz z żołądków indyczych, mielonkę z kaczki, rosół z perliczki, czy pieczoną golonkę z dzika. Publikacja zawiera także receptury na konserwę z dziczyzny w galarecie, pieczoną jagnięcinę, skumbrię w pomidorach, sushi, a nawet sernik brownie.

Dostępne są informacje pozwalające wybrać między konserwacją w puszkach a słoikach, wraz z ich zaletami oraz dokładne wytyczne dotyczące obróbki termicznej każdej konserwy.

862-001
9 Pozycje

Konkretne odniesienia

ean13
9788363537807

Na chwilę obecną brak opinii klientów.

Napisz swoją recenzję
Książka „Wyrób konserw w słoikach i puszkach. Dziczyzna i 170 nowych przepisów" cz. 2  Krzysztof Leśniewski

Produkty z tej samej kategorii

Książka „Wyrób konserw w słoikach i puszkach. Dziczyzna i 170 nowych przepisów" cz. 2 Krzysztof Leśniewski

64,99 zł