- Nowy
Darmowa Dostawa od 399 zł,-
Książka „Kuchnia na co dzień i od święta. Ryby" autorstwa Lutz Behrendta i Jens Stumpfa to idealne kompendium wiedzy kulinarnej na temat przygotowywania ryb. Ta pięknie oprawiona twardą oprawą książka, wydana przez Multico, zawiera wiele cennych informacji na temat różnych technik obróbki ryb oraz przepisów na dania zarówno na co dzień, jak i na specjalne okazje. Znajdziesz tu również porady dotyczące wyboru świeżych ryb oraz ich przechowywania. Ta niezwykle użyteczna książka jest niezbędnym narzędziem dla wszystkich amatorów kuchni rybnej.
„Kuchnia na co dzień i od święta. Ryby" to książka autorstwa Lutza Behrendta i Jensa Stumpfa, z której możemy się dowiedzieć jak prawidłowo filetować, przyrządzać ryby na różne sposoby, oraz unikać błędów w rybnej kuchni.
W książce zawarto 80 przepisów na potrawy z ryb, krabów i małży. Wybitnie mistrzowie kuchni dzielą się swoimi tajnikami i doświadczeniem, pokazując w prosty i przystępny sposób k jak tworzyć doskonałe dania m.in. suflet z sandacza, ragout z karasia lub doskonały tatar z łososia.
Obok wyrafinowanych przepisów znajdziemy także prostsze i łatwe do przygotowania przekąski, zupy rybne oraz danie obiadowe.
Książka z pewnością przypadnie do gustu wszystkim miłośnikom ryb, a także osobom, które są otwarte na nowe doznania i smaki zarówno tradycyjne, jak i nowoczesne.
Karta katalogowa
Konkretne odniesienia
Na chwilę obecną brak opinii klientów.