- Nowy




Darmowa Dostawa od 399 zł,-
Rozpałka eko Woodson 0,25 kg to wydajna i błyskawiczna w działaniu rozpałka wykonana z materiałów przyjaznych dla środowiska.
Rozpałka eko Woodson 0,1 kg pozwala na szybkie i skuteczne rozpalenia ognia dlatego może służyć jako uniwersalna podpałka do ogniska, grilla, kominka lub domowego kotła. W odróżnieniu od popularnych rozwiązań podpałka Woodson produkowana jest z ultracienkich i delikatnych wiórów drewna (w formie kłębków). Delikatne włosie nasączone parafiną hydro rafinowaną rozpala się od przysłowiowej iskry w szybki i prosty sposób nawet podczas silnego wiatru. Dzięki takim właściwościom rozpalenia ognia będzie proste i skuteczne także dla niewprawionych użytkowników.
W trosce o środowisko naturalne rozpałka eko Woodson 0,1 kg wykonana jest wyłącznie z ekologicznych materiałów. W jej składzie znajdziemy:
włosie drzewne,
parafinę hydro rafinowaną spełniającą wysokie normy czystości
naturalny barwnik spożywczy.
To niezwykle proste! Aby rozpalić ognień, wystaryczy umieścić kilka kłębków w wybranym przez nas miejscu (ognisko, piec, grill etc.) i podpalić włosie za pomocą zapałki, zapalniczki lub krzesiwa. Po inicjacji ognia należy jedynie dorzucić opału.
Kolba sp. z o.o.
ul. Wiejska 46
41-253 Czeladź, Poland
[email protected]
Karta katalogowa
Konkretne odniesienia
Na chwilę obecną brak opinii klientów.