- Nowy


Darmowa Dostawa od 399 zł,-
„Przysmaki Kuchni Myśliwskiej”, książka Henryka Dębskiego, to starannie wydany i obszerny zbiór wiadomości o myśliwskiej sztuce kulinarnej. „Przysmaki” są, jak pisze autor, „podsumowaniem dorobku myśliwskiej polskiej sztuki kulinarnej z uwzględnieniem bardzo atrakcyjnych przepisów innych narodów”.
W książce znalazł się przepisy na potrawy z jelenia, borsuka, dzika, łosia, a także dzikiego ptactwa. Posiłkując się instrukcjami można przyrządzić zupy, pieczenie, zrazy, pasztety, wędliny i wiele innych potraw cenionych przez miłośników myśliwskiej kuchni.
„Przysmaki” to prawie trzysta bogato ilustrowanych stron, które z pewnością zainspirują do eksplorowania nowych kulinarnych kontynentów.
Kolba sp. z o.o.
ul. Wiejska 46
41-253 Czeladź, Poland
[email protected]
Karta katalogowa
Konkretne odniesienia
Na chwilę obecną brak opinii klientów.